csütörtök, január 11, 2007

Beerősít január


Kedveskéim!


Nagyon el vagyok havazva a munkahelyemen, nem tudom ti mit érzékeltek a közigazgatás átszervezéséből, én többet mint szeretnék.

Munkacsúcs van a hivatalban, és mikor ha nem most 3 kollégám elmegy. Nyakunkba szakadt egy jabb feladatkör is az ebnyilvántartás vezetése, kötelező védőoltások szervezése.... hagy ne meséljem el a részleteket.

Hipohondriám is jól van, most már napok óta a bal kezem zsibbad, szívinfarktusra nem gyanakszom. ( Ja és ma reggeltől most a jobb bordaívem alatt is fáj valami időszakosan)...


hahahaha.......


És végül egy kép arról, milyen leszek öregen - ha megérem.


4 megjegyzés:

Betond írta...

Na végre valaki sorstárs! Neked is lencsemérgezésed van, két oldali munkaundoritisz csincsilla gyulladással. Jó hallani felőled, már agódtunk, hogy miért nem írsz már. Szóval hosszu volt a szünet, és a 3 kollega nem bírta? Szólj, ha kell egy megbízható munkaerő, ismerősöm állást keres. Irodai munka, angol nyelvtudás, gyors és gépírógép vezetői engedély...

Betond írta...

Te hallod, nagyon meg0regedt3l! A sy'm\t=g;pet ;rtem, de mi;rt van t-k0r a keyedben<

antymix írta...

Kedveskéim! Van egy jó terápiám a mindenféle itt fáj, ott fáj dolgaitokra. Úgy hívják MOZGÁS. Először is, nagymértékben élénkíti a vérkeringést, energiát égetsz el, jól elfáradsz( nincs jobb sör, mint fáradtan) és jól méregtelenít. Kezdésnek tudok ajánlani ásást az a legegészségesebb erős fizikai munka. mJó a levegő, izzadsz, ezért párologtatsz, és erősödsz is. Igaz ,hogy az első alkalom után fáj. De nem a szíved, bordád alatt, hanem a karod és a derekad. Utána viszont nem fog fájni belül semmi. Én tapasztalom nap mint nap.

antymix írta...

Ja és nem tükör hanem nagyító.