szerda, november 08, 2006

Holnap nagy nap

Holnap kihúzzák a bal felső 2-es fogamat. 3 év laufot kapott, de nem használt neki a resectomia sem, ezért most megy a kukába. Egyetlen hozománya az 90.000.FT , amit ki kell fizessek a fogpótlásra. Mivel felvet minket a pénz, úgy döntöttem, hogy megyek a Dunának, vagy éhenhalunk, vagy nem lesz karácsony, vagy úgy általános leromlás lesz- szóval tragédia.
Már év elején mondtam kedves feleségemnek, hogy ha egy ember nem tud saját egészségére költeni, mert nincs rá módja olyan szart keres ebben a k...ott országban, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy nem kellene e továbbálni. Csak az a baj, hogy nem biztos hogy tudnék külföldön élni és örökre auslender maradni.
És egyátalán. Abba a korba lépünk lassan, amikor már toldozni-foltozni kell a testünket. És ez bizony nem 2 forint lesz. Nézegettem az inplantátum (fog) árakat... 1 db ára 200.000. HUF körül mozog... pedig van aki ilyet csináltat.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tavaly karira hozott az asszonynak a jézus egy multifunction robotgépet. Istenien péppé darál mindent.Az íze ugyan olyan mint ha rágnád csak szívni, vagy kanalazni kell.A te fogambuláns árnak a feléből megvolt a gép. Az rág helyettem húsz évig. Nehogy má a fogorvos éljen jól.

Névtelen írta...

működik a comment!!!

Gyula írta...

De ha elkészül, Móni majd mondhatja Neked: "Drágám!"