szerda, május 28, 2008

Méltatlan bánásmód.

Szegény blogom, minden elöbbrevaló nálad, így rád már soha nincs erőm. Demostazértiscsak! :-)

Az a helyzet, hogy ma volt az első BB ülésem (bíráló bizottsági) a Minisztérium fejlesztési igazgatóságán. Egy óráig tartott. Érdekes volt, tele volt fiatalokkal a platz. A "régi" ravasz rókák elfogytak...., az egy külön történet, hogy hogyan kerülök én KEOP-os pályázatok bírálásához szakértőnek.
Még 2 nap és vár rám a Netta KFT. Mostanában kezdek ráébredni, hogy milyen kihívás és felelősség lesz projekt menedzsernek lenni. Állnom kell a sarat, meg akarom mutatni, hogy itt is helyt tudok állni. Magamnak és a nem kicsi egómnak is tartozom ezzel. És talán anyagilag is kedvezőbben alakul az életünk.

Hétvégén fellépés, aztán Tesóéknál medencés szülinap. Spanom, kisfia 10 éves lesz. Isten éltessen Dani!


U.i.: Köszi a sört LAci! (Szalon sör, ehhez férfi kell! :-) )

2 megjegyzés:

antymix írta...

Csütörtök este 20 fokos a medi, ha az elkövetkező két napban kánikula lesz, akkor erős 23 lehet addigra. Akinek ez kevés annak marad a zuhanyfülke. A gyermekeim már ma is benne voltak. Lehet, hogy rozmár ősökkel is büszkélkedhetünk. Na nem én, hanem az Asszonkám, mert én csak kezelem a vizet, de benne csakis kizárólag egy egész napos betonozás után, vagy erősen ittasan "na ki a király"-t játszani.

Betond írta...

Fogod állni a sarat, hidd el, jó lesz.